Text in english

Går du med planer om at skrive en lærebog eller en fagbog, med en eller flere forfattere, på dansk eller engelsk, som redaktør, ene eller med andre?

Ønsker du en jubilæumsbog for dit firma, eller skal du skrive en disputats, så kontakt os for en uforpligtende samtale om dine eller jeres muligheder.

Hartmann+Associates kan vejlede dig fra det øjeblik, du får en idé til en bog. Hvordan du kommer i gang, hvordan markedet er, og hvad mulighederne er for udgivelse – i  Danmark eller internationalt. 

Der er mange ting, du som kommende forfatter eller redaktør skal forholde dig til. Vi kan hjælpe med gode råd og retningslinjer, så du kommer rigtigt fra start som ophavsmand til en udgivelse.

 

Den digitale verden har ændret den traditionelle bogudgivelse på mange punkter, blandt andet med fremstilling og valg af illustrationsmateriale, onlineadgang til supplerende materiale etc.

Forlagskontrakten er blevet mere kompleks og der er mange ting som både redaktører, forfattere og forlag skal tage højde for.

Vi gennemgår gerne kontrakten med dig.

Hartmann+Associates har mange års erfaring inden for forlagsverdenen, både nationalt og internationalt, og kan hjælpe dig med at beskytte og opnå den bedste udnyttelse af dine forfatterrettigheder.

 


Hartmann+Associates | Copenhagen | info@hartmannassociates.dk
All images © Lise Baltzer      Design: larsendesign.dk